Windows 10

Windows 10 -käyttöönottoprojektit voidaan tehdä pääsääntöisesti täysin samalla tavalla kuin esim. Windows 8:n kanssa. Uusi käyttöjärjestelmä tuo kuitenkin mukanaan suuren joukon uusia ominaisuuksia ja uusia tapoja toimia, joiden käyttöönottoa on syytä harkita.

Windows 10 -konsultointi voi kattaa kaiken käyttöönotoista ja teknisestä konfiguroinnista laajempiin käyttöönottoprojektien suunnitteluihin ja kaikkeen siltä väliltä.

Konsultoinnin lisäksi yleensä kannattaa pitää Windows 10 -koulutuksia tai -workshoppeja räätälöitynä tilanteen mukaisesti, jotta kaikilla on selkeä yleiskuva Windows 10:n tuomista uusista mahdollisuuksista yritykselle.

Microsoft Most Valuable Professional -tunnustus Windows-käyttöjärjestelmän alueelta tuo Yodamiitin tarjontaan ainutlaatuista osaamista ja tietoa.

 

Työasemasparraus

Tekniikkaa

Toimiiko työasemaympäristösi optimaalisella tavalla? Tuntuuko, että työasemat ovat hitaita ja konfigurointi on mennyt liian monimutkaiseksi? Onko työaseman käyttöönottoprosessi pitkä ja aikaa vievä, kestääkö työaseman asennus liian kauan?

Ei-tekniikkaa

Työasemaympäristö koostuu teknisten järjestelmien lisäksi henkilöistä ja ryhmistä, jotka ylläpitävät ja kehittävät Työasemapalvelua. Teknisten näkökulmien lisäksi Työasemasparraus ottaa kantaa myös siihen, miten Työasemapalvelua tuotetaan ja kehitetään sekä miten organisaatio ja henkilöt toimivat palvelun näkökulmasta.

Miten

Sparraus pitää sisällään useita haastatteluja sekä tutustumista käytännön työhön aihealueisiin liittyvien toimintojen osalta.

Raportti

Työasemasparraus tuottaa liiketoimintajohdolle selkeän raportin, josta ilmenee nykytilanteen hyvät puolet, kehitettävät asiat sekä mahdolliset korjattavat asiat. Nämä kaikki sekä tekniikan, että palveluntuottamisen näkökulmasta.

 

Microsoft-tuotteisiin liittyvä konsultointi

Konsultointi kattaa laajan joukon Microsoft-tuotteita ja -teknologioita. Kysy rohkeasti. Me myös tarvittaessa kieltäydymme kohteliaasti ja autamme etsimään oikean henkilön tehtävään, jos aihealue on sellainen, johon mielestämme joku muu asiantuntija auttaisi teitä paremmin.

 

Ei-Microsoft tuotteisiin liittyvä konsultointi

Nykypäivän tietotekniset ympäristöt koostuvat kattavasti eri laite- ja sovellustoimittajien tuotteiden ympärille. Tähän liittyy mm. verkkoteknologiat, verkon aktiivilaitteet, palvelimet, palvelimien hallinta, palveluiden hallinta ja palveluiden toteutus. Linux-alusta, shell/perl -sriptaaminen, virtualisointijärjestelmät ym. ovat näistä vain murto-osa. Yodamiitti tarjonta kattaa myös laajan joukon ei-Microsoft -teknologioita.

 

Organisaatio/tiimi -sparraus

Pitkän kokemuksen kautta Yodamiitin osaaminen kattaa niin syvällisen tekniikan kuin palvelun tuottamisen ja tuotteistamisen. Tätä kautta on kehittynyt kyky toimia tulkkina teknisten asiantuntijoiden ja liiketoimintajohdon ja/tai IT-arkkitehtien kanssa. Organisaatiosparraus tutustuu käytännön työhön, haastattelee asiantuntijoita sekä tutustuu käytännön työilmapiiriin paikan päällä.

Sparrauksen tavoitteet ja tuotettavan loppuraportin sisältö toteutetaan räätälöitynä asiakkaan tarpeiden mukaan.