Tämän hetken aktiiviset koulutukset:

Powershell

Yodamiitilla on pitkä kokemus Windows-ympäristöjen hallinnasta automatisoidusti. Tämä oppi on siirretty Powershelliin ja miten sillä tehdään haluamiamme ylläpitotoimenpiteitä.

Powershell on samalla myös erittäin tehokas ohjelmointiympäristö ja sillä voidaan tehdä paljon muutakin kuin vain Windows-ympäristön ylläpitoa. Objektipohjainen lähestyminen tuo erittäin suuren parannuksen muihin (skripti)kieliin verrattuna (bat, vbscript, perl, python, jne…).

Yodamiitin Powershell-koulutukseen voidaan valita kaksi painopistettä:

  • Powershell Windows-ympäristön asiantuntijan apuna

  • Powershell datakäsittelijän työkaluna

Kurssi lähtee liikkeelle Powershell-kielen perusteista konkreettisten esimerkkien avulla. Kurssi on rakennettu kouluttajan Petri Paavolan omien kokemusten pohjalta ja koko kurssin ajan asioita käsitellään konkreettisten esimerkkien kautta.

Kurssilta jokainen osallistuja saa myös kattavan joukon esimerkkiskriptejä ja työkaluja, joita voi hyödyntää omassa työssään heti koulutuksen jälkeen.

Powershell-koulutuksen kesto on 3-5 päivää ja se voidaan järjestää myös yrityskohtaisesti räätälöitynä.

Windows 10

Windows 10 -käyttöönottoprojektit voidaan hoitaa perinteisellä konsultoinnilla ilman koulutuksia. Windows 10 tuo kuitenkin mukanaan niin paljon uusia ominaisuuksia ja tapoja hallita työasemia tulevaisuudessa, joten 1-2 päivän koulutuksella saa selkeämmän yleiskuvan mistä Windows 10:stä on kyse, mitä Windows As A Service oikeasti tarkoittaa yritysten näkökulmasta. Miksi Windows 10 on oikeasti suuri muutos aiempiin Windows-versioihin nähden.

Kurssit räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.